Талиатели с кайма и пармезан
Taljatele sa mlevenim mesom i parmezanom
gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с кайма и пармезан

Талиатели с кайма и пармезан

Талиатели с кайма и пармезан
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
04/05/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Апетитна рецепта за талиатели"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете талиателите, спазвайки указанията на опаковката. Отцедете и ги оставете настрана.

Наситнете чесъна, моркова и лука. Загрейте зехтина и задушете зеленчуците. Прибавете каймата и пържете, като притискате, за да станат трохи.

Сипете виното и гответе до изпаряване на алкохола. Прибавете доматения сос и подправките, разбъркайте и сипете всичко в тава за печене.

Добавете пастата, разбъркайте и поръсете с пармезана.

Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до готовност.

Талиателите с кайма и пармезан са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: