Пълнени картофи с чедър

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
14/02/2014
Приготвяне45 мин.
Готвене50 мин.
Общо95 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 996
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вътрешността на картофите се издълбава, която се запазва. Зехтинът, лукът, вътрешността на картофите, 3/4 от сиренето, магданозът, солта и пипера се разбъркват.

Издълбаните картофи се пълнят с плънката и се подреждат в подходящ съд за печене. Заливат се с с 1 ч.ч. (250 мл.) вода.

Върху тях се слага маслото, галетата и останалото сирене. Картофите се пекат около 45 мин.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар