Начин на приготвяне
Измиваме пилешкото филе. Нарязваме го на тънко като за пържолки и овкусяваме с червен, черен пипер и сол.
Пържим до златисто, колкото да запечатаме месото, за да остане крехко.
Местим в тавичка, заливаме с бирата и слагаме да се пече докато бирата се изпари.
Обелваме гъбите, нарязваме ги. Загряваме в тиган маслото и ги запържваме.
Към тях добавяме готварската сметана, прясното мляко и брашното. Бъркаме докато се сгъсти сосът.
Заливаме пилешките хапки със соса и оставяме за още 10-на минути. По желание настъргваме кашкавал и оставяме до златисто. Насладете се на вкусотията.
Пилешките хапки с бира, гъби и кашкавал са много вкусни!