Начин на приготвяне
Бисквитите натрошаваме на трохи с помощта на чук или блендер.
Поръсваме на дъното на всяка купичка от натрошените бисквити.
Поливаме бисквитките с по две лъжици сок.
За да приготвим крема за тортата, разтваряме пудинга в 200 мл вода и прибавяме към литър врящо прясно мляко, подсладено със захар.
За да получим по-цветна торта може да използваме два вида пудинг.
С готовия пудинг поливаме бисквитите в купичките.
Изчакваме десетина минути, за да се охлади кремът и поръсваме втори пласт бисквити.
Върху тях поставяме част от замразените плодове, една част заделяме за украса.
Следва пласт пудинг и завършваме бисквитената торта, като поръсваме с трети ред бисквитени трохи.
Украсяваме с останалите плодове и оставяме тортата да престои час-два.
Сервираме с чаша кафе или просто като следобедна закуска.
Тортата с бисквити в купички е готова.