Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки рула»Палачинково руло с течен шоколад

Палачинково руло с течен шоколад

Палачинково руло с течен шоколад
Снимка: Кулинарна мрежа
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Палачинково руло с течен шоколад - отредете му специално място на трапезата"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • прясно мляко - 500 мл
  • брашно - 1 и 1/2 ч.ч.
  • краве масло - за намазване
  • шоколад - за намазване
  • пудра захар - за поръсване
  • плодове - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме 4 яйца. Добавяме 500 мл прясно мляко и 1 и 1/2 ч.ч. брашно.

Разбъркваме хубаво и изсипваме в тава (23/30 см), предварително намазана с краве масло.

Печем в предварително загрята фурна на 180 °C за 15-20 минути.

Махаме палачинката от тавата, намазваме обилно с шоколад и завиваме на руло.

Поръсваме с пудра захар и декорираме с плодове.

Палачинковото руло с течен шоколад е чудесно за специален повод!

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: