Крем супа от целина с джинджифил

Марина НордМарина НордНовак1219
10/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 573
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се обелва, нарязва се заедно с лука и се запържват в маслото.

Заливат се с бульона и млякото и се добавят нарязаният на кубчета картоф и дафиновият лист.

Оставя се да ври 15 минути, добавя се джинджифилът и супата се оставя да поври още 15 минути, след което дафиновият лист се изважда. Супата се пасира и се поръсва със сол и черен пипер.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар