Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Кремсупа от карфиол с канела

Кремсупа от карфиол с канела

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Кремсупа от карфиол с канела2 / 2
16/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 кг
  • картофи - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • пилешки бульон - 1 л
  • сметана - 250 мл (течна)
  • сол - 1 ч.л.
  • канела - 1/3 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът се загрява и когато кипне, се добавят нарязаните морков, лук, картоф и карфиол.

Вари се до омекване на зеленчуците и след това супата се пасира. Добавя се сметаната и се посолява.

Разбърква се и се сервира гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: