Начин на приготвяне
В купа се смесват всички сухи съставки. Разбъркват се хубаво.
Към тях се добавят мекото масло и водата и се бърка, докато стане на трохи. Ако стане на каша, като при мен, не се притеснявайте - ще се изпече.
В кръгла тавичка, застлана с хартия за печене се разпределя част от сместа, отгоре се слага сладкото (ако плодовете са цели, се нарязват), а върху него останалата част от сместа.
Заравнява се хубаво и се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути или докато придобие приятен златист цвят.
След като се извади от фурната, се реже с остър нож на желаната форма и се оставя да изстине.
След това крамбълът се поднася в чиния, поръсен с пудра захар или топка сладолед.
Крамбълът със сладко е готов.
Да ви е сладко!