Арабско реване с прясно мляко и яйца

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
18/05/2009
"Екзотичен арабски десерт с дъх на Ориент и приказки от 1001 нощ "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57 935
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

4 - те яйца се разбиват с 1 ч. ч. захар. Прибавят се 1 ч. ч. брашно, бакпулвер, ванилии. Пече се в намаслена и покрита с брашно тава.

За сиропа: Прясното мляко се сварява с 2 ч. ч. захар и ванилия.

Реването си залива и нарязва.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 9
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Тоди
Тоди
03.12.2013 17:13
Абсолюно не е арабското реване!!!
5
0
Михаела
Михаела
26.10.2013 21:53
Оценката се е получила 5 от 5 поради това, че не съм й обърнала внимание
0
1
Клаудия
Клаудия
19.11.2012 16:41
защото всяка фурна е различна, предполагам. Ако фурната ти пече повече от едната страна, после може да обвиниш, че са били много градусите
1
0