Начин на приготвяне
Тази рецепта е пълна моя измислица. Имах останали бишкоти, намираха ми се и два банана, малко орехи и реших да ги направя на сурови бонбони.
Начупете бишкотите и ги сложете в блендера. Смелете ги на брашно. С орехите процедирайте по същия начин. Бананите се смилат на пюре.
В купа се смесват бишкотите, едната чаена лъжичка канела, бананите, протеина и малко водичка.
Всичко се замесва с ръце, така че да се получи тесто. От него се къса по малко и се оформя топче, което се овалва в смес между канела и пудра захар.
Готовите бонбони се оставят в хладилника за няколко часа, да стегнат.
Можете да ги използвате и като украса за торта или да ги оваляте в каквото решите, а можете просто да си ги хапнете така.
Много са вкусни.
Да ви е сладко с моите бананови бонбони с бишкоти!
Коментари