Начин на приготвяне
Разбийте захарта, яйцата и портокаловата кора в купа. Сипете брашното, кокоса и ядките. Бъркайте, докато се получи лепкаво тесто.
Разделете го на 2 части. С набрашнени ръце оформете всяка на руло с дължина 20 см.
Прехвърлете рулата в намазнена форма и печете в умерено загряна фурна около 35 минути или докато порозовее леко. Оставете да изстинат в тавата.
С помощта на назъбен нож нарежете рулата на отделни бишкоти с дебелина около 1 см. Подредете сладките в тавата и печете за още 25 минути - докато се изсушат и станат хрупкави. Обърнете ги веднъж по време на печенето.
Предлагаме ви още класическа рецепта за Бишкоти, Коледни бишкоти с орехи и стафиди.