Gotvach.bg»Рецепти»Палачинки»Катми»Кето родопски колаци

Кето родопски колаци

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Кето родопски колаци
Снимка: Валерия
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Брей! Хем родопски вкусотии, хем пък и кето...резултатът е супер"

Необходими Продукти

  • яйце - 1 бр.
  • крема сирене - 20 г
  • бадемово брашно - 25 г
  • бакпулвер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичко за нашите катми се разбива.

След това в намаслен тиган се изсипва внимателно една лъжица, после в средата още малко - зависи колко големи ги искате.

От това количество излизат 2 бр. с диаметър около 12-13 см.

Пекат се на среден огън родопските колаци.

Когато са готови от едната страна, се обръщат кето родопски колаци.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: