Полска булгурена супа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
12/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 557
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим булгура, докато омекне, и изливаме водата. Нарязваме на ситно корените за супа, лука и гъбите.

Запържваме ги в масло и ги варим в бульона до омекване, след което отдръпваме от котлона.

Разбиваме жълтъците заедно със сметаната и малко бульон. Изливаме сместа в супата, добавяме булгура и разбъркваме.

Загряваме супата отново, без да завира. Накрая в овкусяваме с лимонов сок и сол.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар