Рибена чорба с лимон

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
16/03/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 238
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, поръсва се със сол и сока на половин лимон и се залива с кипяща вода и след 15 минути се изважда

Бульонът се прецежда, а рибата се почиства от костите. Нарязват се лукът, морковите и целината и се задушават в олио. Добавят се картофите и един дафинов лист и се заливат с рибния бульон. Супата се вари, докато омекнат картофите.

Добавя се сварената риба и се вари още 3-4 минути. Супата се поднася с нарязани на ситно копър, магданоз, чесън и резенчета лимон.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар