Супа от картофи с кресон

МарияМарияНовак
26/10/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 209
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме до омекване нарязаните картофи и лук в 900 гр. вода, след което ги пресоваме.

Прибавяме млякото, повече черен пипер и малко настъргано индийско орехче или мента и притопляме супата.

Непосредствено преди поднасяне поставяме ситно нарязания кресон, обелените и нарязани домати, евентуално и виното (прибавяме го на малки дози, за да не се пресече млякото).

Рейтинг

5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар