Лешникови подкови

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
18/03/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции25 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 420
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте размекнатото масло със захарта. Един по един прибавете жълтъците. Сипете прясното мляко и поръсете с брашно. Прибавете ванилията и лешниците.

От сместа омесете гладко тесто и го оформете на топка. Увийте го във фолио и го сложете за половин час в хладилника.

Разточете тестото на блат.

С помощта на формички изрежете подкови. Печете в предварително загрята умерена фурна.

Разтопете начупения шоколад със сметаната. Потопете всяка от подковите от двете страни в сместа. Изчакайте шоколадът да стегне и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар