Майонеза от ленено брашно

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
01/03/2014
"Ароматна майонеза без яйца - лесно е, стига да знаете как "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 579
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете лененото семе на брашно. Залейте го с гореща вода, разбъркайте и оставете сместа да бухне.

Овкусете с горчицата, лимоновия сок, малко захар и сол. Накрая разбъркайте и налейте постепенно зехтина.

Постната майонеза е подходяща за всякакви салати и месни специалитети.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Radka Garkova
Radka Garkova
07.12.2018 12:22
моля за потвърждение, чаени чаши ли е мярката за лененото брашно.
0
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 17:02
невероятно хубава рецепта, сигурно е като метла за всички токсини :)
0
0
сеута
сеута
02.05.2014 10:55
Прекрасна и здравословна идея,супер!
1
0