Руско свинско руло

Нина НордНина НордДжедай
08/09/2014
Приготвяне35 мин.
Готвене120 мин.
Общо155 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 376
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, сланината и свинските уши се нарязват на много ситно. Лукът се нарязва на ситно, чесънът се изстисква с преса със сол. Добавя се към месната смес.

Добавят се черен пипер, босилек, ким и всичко се разбърква. В добре измито свинско шкембе се слага плънката и шкембето се връзва от двете страни. Слага се в плитък съд, залива се с вода с оцет, така че да го покрие.

Добавя се карамфилче, дафинов лист и се вари на слаб огън 2 часа. Готовото шкембе се вади, леко се сплесква и се слага под тежест. Оставя се да изстине малко. Преди сервиране леко се подгрява в бульона, в който е вряло, и се нарязва на плоски парчета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар