Начин на приготвяне
Жълтъкът на едно яйце се разбива със захарта. Добавя се 1 супена лъжица брашно и няколко лъжици мляко. Бърка се до получаване на гладка смес и се добавя към предварително загрятото на котлона мляко.
Оставя се да заври при непрекъснато бъркане до сгъстяване, като в края се добавя ванилията. Готовият крем се сваля от котлона и се оставя да се охлади.
Останалите яйца се разбиват с пудрата захар и се добавя останалото пресято брашно, какаото и една лъжица гореща вода. Сместа се бърка с движения на осмица и след това се изсипва в тавичка, покрита с хартия за печене.
Изпича се в загрята на 220 градуса фурна за 10 минути и след изваждане се слага върху парче хартия за печене, навива се и се оставя се да се охлади.
Сметаната се разбива с кафявата захар и се разделя на две части. В едната част се слагат плодовете и се разбърква.
Рулото се развива, намазва се с крема и отгоре се разпределя сметаната с плодовете. Отново се навива и отгоре се намазва с останалата сметана.