Руско селско руло

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Руско селско руло1 / 2
23/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • свински език - 250 г
  • черен дроб - 600 г свински
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 2 глави
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се разрязва, така че да се получи тънък пласт. Начуква се леко и се посолява.

Чесънът се обелва и се реже на ситно. Езикът и черният дроб се сваряват и се нарязват на дълги ленти.

Смесват се с яйцето и нарязаният на ситно чесън. Върху месото се слага плънката, завързва се с конец и се запържва до златисто от всички страни в олио.

Слага се в тавичка и се пече 1 час на 200 градуса. Вади се от фурната, затиска се с тежест и се оставя да се охлади. Сервира се студено, нарязано на резени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: