Начин на приготвяне
Сухарите се разрязват на 2 по диагонал, така че да станат триъгълници. Разрязват се рязко, за да не се начупят.
1/3 от тях се намазват с тарама хайвер, другата 1/3 с топено сирене и последната 1/3 с крема сирене.
Перлените лукчета се нарязват на половина.
Мини киселите краставички се нарязват на 2 половини по дължина. Всяка от тях се нарязва на лентички, като не се стига до края, за да остане едно цяло парче. Оформя се като ветрило.
Маслините се обезкостяват и нарязват на лентички. С подготвените зеленчуци се украсяват вече намазаните кростини от сухар.
Украсяват се по желание, като аз избрах по-семпла визия.
Магданозът се измива и накъсват листенца. Добавят се към украсата.
Кростините от сухар с хайвер са готовите и приятелите могат да заповядат на чаша вино.