Начин на приготвяне
За този вид рецепта за пилешки филенца ползвах охладено пилешко месо, но вие ако имате домашно пилешко месо, е още по-добре.
Измиваме си много добре пилешките филенца и ги оставяме да се отцеждат от водата.
След като са готови, ги поставяме в купа, добавяме горчицата, меда, зехтина, солта, черният пипер и мащерката.
Започваме да втриваме добре с ръце филенцата и оставяме да постоят известно време в тази марината.
Оставяме всичко това в хладилника за няколко часа.
Когато решим да ги приготвим, си включваме грил тигана, оставяме да се загрее и поставяме филенцата.
Оставяме да се приготвят по 3-4 минути от двете страни.
Отстраняваме, поставяме в съд и поднасяме ароматни пилешки филенца на грил тиган.
Коментари