Баница с кайма и кашкавал

ЛилияЛилияНовак4
06/03/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 372
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате първо лука и морковите в тиган, след това добавяте и останалите продукти.

Накрая запържвате и каймата с подправките. Едва след това добавяте чаша вода и бъркате, докато се сготви добре каймата и изври водата.

Разтапяте маслото на котлона - с него ще мажете корите.

Почвате да редите и през 2 кори за баница, намазани с масло, добавяте от плънката и така, докато свършат съставките.

Печете на 220 градуса за около 30 минути. След това слагате заливката и печете за още 15 минути. Изключвате фурната и посипвате с кашкавал.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар