Кремсупа с ябълка и пащърнак

13/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 524
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва около 5 мин., докато омекне. Прибавя се чесънът за 1 мин. Добавя се затопленият бульон, ябълките, пащърнакът и солта.

Оставя се да къкри около 15 мин. Отстранява се от огъня и се прибавя прясното мляко.

Разбърква се добре и се пасира супата, след което се връща отново на котлона. Декорира се с кориандър и киселото мляко. подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар