Ирански таратор

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
12/03/2014
"Лятото носи емоции и свежи вкусови изживявания с нашите неустоими предложения!"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 120
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Охлаждат се 4 купи в хладилника. Краставицата се реже на едро, прибавя се джодженът.

Сипва се разбитото кисело мляко, сметаната и оцетът. Овкусява се със солта и черния пипер.

Тараторът се разпределя в охладените купи. Декорира се с джоджена и по желание се слага кубчета лед.

Практична иноксова купа (басан) 24 см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
6.15 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар