Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Орзо с чесън и пармезан

Орзо с чесън и пармезан

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k3k
Орзо с чесън и пармезан2 / 2
13/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • орзо - 2 ч.ч.
  • чесън - 3 с.л., накълцан на ситно
  • масло - 1/2 ч.ч.
  • пармезан - 1/2 ч.ч.
  • прясно мляко - 1/4 ч.ч., 2% масленост
  • магданоз - 2 с.л., на ситно
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Орзото се вари според указанията на опаковката до пълна готовност.

След като е готово, се отцежда.

Чесънът се запържва в маслото. Добавя се орзото, пармезанът, прясното мляко, магданозът, солта и черният пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: