Начин на приготвяне
Първо, подготвих формата за тортата, сложих на дъното хартия за печене, която захванах с ринга.
След това започнах да режа бишкотите на две и да ги редя прави до стените на формата, тя е 24 см.
Когато бях готова с подреждането на половинките потопих цели бишкоти в прясно мляко и Бейлийс и наредих на дъното.
Залях ги с крем, който приготвих от заквасена сметана, сладко - моето е домашно от диви круши, пудра захар, разбърквам всичко на ръка.
Желатина залях с вода и като набъбна, го сложих в микровълновата за 15 секунди, да се втечни. Прибавих към сметаната. Разбърква се.
И това е готовият крем за торта. Върху него наредих още един ред бишкоти по същия начин. Отгоре завърших с крема и декорирах с плодове, ягоди, портокал, перли. Вие можете да направите каквато желаете украса.
Оставих бишкотената торта в хладилника за три-четири часа, може и във фризера за половин час. След стягане готовата плодова торта освободих от ринга и поставих в подходящ поднос.
Вкусна и лесна бишкотена торта с плодове и Бейлис с малко съставки и приготвена с любов!