Начин на приготвяне
В тенджера под налягане обелете и нарежете морковите и разтрошете карфиола на средно големи парчета. Добавете солта, черния пипер, бульона и водата.
Пуснете котлона на най-високата степен, докато заври. След като заври водата, намалете котлона и варете 15 мин.
Докато супата се вари, може на друг котлон да сложите да се сварят няколко яйца за сервирането на супата от карфиол.
Добавете топеното сирене и маслото. Оставете да поври 5 мин, за да се разтопят маслото и топеното сирене и изключете котлона.
Добавете прясното мляко, като разбърквате непрекъснато.
Сервирайте с магданоз, 1 настъргано яйце и сирене.
Ако нямате тенджера под налягане, спокойно може да сварите зеленчуковата супа и в обикновена тенджера, но варенето ще отнеме повече време - около 30 мин.