Начин на приготвяне
Забележка - подсладителите ми са 1:1 в съотношение със захарта.
Всички продукти без ядките и брашната се смесват в купа и разбиват с бъркалка. След това се добавят и те заедно с бакпулвера. Разбърква се с шпатула, а накрая се замесва с ръце. Получава се много меко тесто.
Оставете тестото за десетина минути на стайна температура. Ако искате да го разточите и изрежете с формички, тогава го приберете поне за 2 часа в хладилника.
От тестото се късат парчета по 20 г и се оформят малки бисквитки. Ще ги видите на една от снимките. Гледайте да са еднакво големи. Получиха ми се 21 бр.
Кето бисквитките се нареждат в тава, покрита с хартия за печене. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 °C за около 15-20 минути. Но всяка фурна пече различно, наглеждайте ги.
Оставете бисквитките да изстинат напълно. Може директно да хапвате и така, пак са много вкусни.
Бисквитките слепих с домашно сладко без захар.
Накрая поръсих кето коледните сладки с малко стевия.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия.