Начин на приготвяне
Запържете в малко олио нарязаните на ситно лук и гъби, посолете на вкус.
Предварително сварете картофите и яйцата, обелете и оставете да се охладят.
Смесете киселото мляко с счуканата скилидка чесън, посолете на вкус.
В регулируем ринг предварително нагласен на 18 см диаметър, подредете салатата с картофи на слоеве, като между тях мажете с чеснов сос на тънко:
- 1 слой – настържете картофите на едро ренде;
- 2 слой – нарязаното на малки кубчета пушено месо;
- 3 слой – настърганите яйца на ситно ренде;
- 4 слой – запържените лук и гъби;
- 5 слой – нарязаните на малки кубчета мариновани краставички;
- 6 слой – приготвените моркови по корейски (рецептата за които, я има в сайта)
Декорирайте по ваш вкус многослойна салата с пушено месо и гъби!
По желание може да разместите пластовете според вашия вкус.