Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Великденска салата с пушено месо

Великденска салата с пушено месо

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Великденска салата с пушено месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
8 мин.
Общо
28 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • маруля - 2 листа
  • яйца - 2 сварени
  • маслини - 10 броя
  • репички - 2 - 3 броя
  • свинско месо - 200 г пушен бут
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 ч.л. равна
  • олио - 3 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте марулята и я накъсайте в дълбока купа. Добавете 2 нарязани репички, маслините и разбъркайте леко.

Нарежете пушения свински бут и го оваляйте в смес от червения пипер и малко черен пипер.

Добавете към салата и разбъркайте всичко с малко сол, оцет и олио.

Разрежете яйцата на четвъртинки, подредете ги върху салатата и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Александров
Александров
Това по-скоро отива към ордьоврите !!!!!
15.11.2013 19:25