Начин на приготвяне
След като приготвим палачинките, които са седем.
Защото, ако са повече, става много висока солена торта и не е подходяща за разрязване.
Избираме подходяща голяма чиния за да оформим тортата.
Нарязваме на много тънко пилешкото и кашкавала като оставяме малко парче за украса.
Сиренето Бри и топеното сирене на кръгчета.
Нареждат се палачинките една върху друга, като редуваме лютеница и майонеза. На първата палачинка слагам лютеницата с кашкавал, на следващата - майонезата с пилешкото месо.
След като приключа с кашкавала и колбаса, на предпоследната палачинка слагам сирената.
Отгоре съвсем леко намазвам с майонеза последната, за да залепне настърганият кашкавал за украса.
Нарязваме моркова и маслините и украсяваме според нашето въображение и усет.
Да ви е сладко с моята празнична новогодишна Палачинкова торта!