Начин на приготвяне
Нарязваме пилешкото месо на хапки. Трябва ни тиган с капак, за да задушим месото. Първо изчистваме и нарязваме лука. Слагаме го с маслото и захарта да се задушат и бъркаме от време на време.
После добавяме нарязаното на хапки пилешко месо и оставяме докато побелее. Добавяме и соевият сос и подправката за пиле или BBQ по ваш вкус. Оставяме под капака до готовност.
Заемаме се с гарнитурата. Запържваме червеният лук заедно със захарта, добавяме картофите вече обелени и нарязани на кубчета.
Добавяме прясното мляко и оставяме да се задушават картофите под капак. Разбъркваме ги често, за да не залепнат за дъното. На готовите хапки настъргваме кашкавал и сервираме с пюрето. Насладете се на уникалния вкус!
Крехките пилешки хапки със захар и соев сос са фантастични.