Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Тарталети»Кето бадемови тарталети с бекон и маслини

Кето бадемови тарталети с бекон и маслини

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6421
Кето бадемови тарталети с бекон и маслини
Снимка: Валерия
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Страхотни кето солени тарталети, подходящи както за закуска, така и за по-специални поводи"

Необходими Продукти

  • яйцa - L размер, 1 брой
  • зехтин - 1 с.л.
  • крема сирене - 20 г
  • бадемово брашно - 25 г
  • бакпулвер - 1/2 ч.л.
  • свински бекон - 30 г нарязан
  • маслини - 3 - 4 нарязани
  • чушки - около 10 г (нарязани червена и зелена чушка)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето, крема сиренето, зехтинът, брашното и бакпулверът се разбиват хубаво.

След това към тях се прибавят беконът, маслините и чушките и всичко се обърква с лъжица.

Формите се намазват с масло и сместа се разпределя. Излизат два броя.

Ако нямате форми за тарталети, може да използвате форми за кексчета.

Тарталетите изпекох във фрайъра на програма bake за 10 минути на 170 градуса.

Във фурна се пекат на 180 градуса до готовност, може би 15-20 минути. Но това зависи от фурната, моята е газова.

Кето бадемовите тарталети с бекон и маслини са готови.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: