Руло от заешко месо

Марина НордМарина НордНовак1219
08/07/2014
Приготвяне35 мин.
Готвене100 мин.
Общо135 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 688
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се обезкостява и се смила заедно със сланината и накиснатите в прясно мляко филии. Нарязва се на ситно лукът и се запържва. Добавя се към каймата. Разбърква се и се добавят солта, черният пипер и яйцето.

Всичко се разбърква и върху мокра дъска се оформя руло. Слага се в тава, намазана с мазнина, и се пече, като периодично се намазва с мазнина и се полива с отвара от костите на заешкото месо.

След около час и половина тавата се вади от фурната, отделя се сосът от печенето и се разбърква с брашното и сметаната. Слага се да заври за 3 минути и се сваля от котлона.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
никнай
никнай
20.02.2016 20:55
Е добре де какво стана? Аз очаквах "Руло от заешко месо" а то какво излезе!? Някакъв набързо намонтиран буламач .... никнай
0
0