Начин на приготвяне
Накиснете филиите хляб във вода без корите. Сложете каймата в удобен за вас съд. Поръсете я със сол и черен пипер, след това и с кимиона и чубрицата и я пообъркайте.
Нарежете магданоза и чесъна на ситно и ги объркайте заедно в купичка. След това нарежете и лука на кубчета. Прибавяйте малко по малко лука в каймата, като едновременно я бъркате, за да ви е по-лесно.
След като сложите всичкия лук, добавете магданоза и чесъна и я объркайте отново, за да се смесят хубаво всички неща. Изцедете хляба хубаво с ръце и го добавете към каймата.
Добавете и яйцето, объркайте каймата, оформете кюфтетата, оваляйте ги в брашно и ги изпържете. И сте готови.
Приятен апетит!
Коментари