Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Руски бульон с ивици омлет

Руски бульон с ивици омлет

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Руски бульон с ивици омлет1 / 2
30/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 500 г
  • яйца - 5 бр.
  • магданоз - 6 стръка
  • домати - 1 бр.
  • сол - 1 щипка
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се бульон от месото, което се нарязва на парчета и се запържва в половината мазнина. Залива се 1.5 л вода и се вари до получаване на силен бульон.

Месото се изважда и бульонът се прецежда. В купа се разбиват яйцата и се добавят нарязаните магданоз и домат.

Поръсва се със сол и се изпържва в тиган. Омлетът се навива на руло и се нарязва на ивици, които се пускат в горещия бульон. Супата се сервира гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: