Бъбреци на тиган

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Бъбреци на тиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Със салата и печени филийки бъбреци на тиган са подходящи за вечеря. Но самостоятелно могат да бъдат идеално мезе"

Необходими Продукти

  • свински бъбреци - 6 бр.
  • сладко от люти чушки - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • горчица - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските бъбреци се измиват и почистват от ципа, ако има.

Нарязват се на колелца и се мариноват в смес от сладко от люти чушки, горчица, сол, чер пипер, олио, престояват така два-три часа в хладилника.

След това се запичат на грил тиган, докато добре се изпекат.

Обръщат се на две-три минути.

Готовите бъбреци сервирам със салатка от чери домати, малка моцарела и маслини.

Изключителен деликатес са тези бъбреци.

Със салата и печени филийки бъбреци на тиган са подходящи за вечеря.

Но самостоятелно могат да бъдат идеално мезе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: