Руски бирени бисквити

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Руски бирени бисквити1 / 2
06/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • брашно - 300 г
  • маргарин - 200 г
  • бира - 1/2 ч.ч.
  • кафява захар - 120 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маргаринът се смесва с брашното с помощта на нож, като се реже постоянно, докато не се превърне в смес, която прилича на трохи. Добавя се бирата и се замесва тесто.

Завива се в прозрачно фолио и се оставя в хладилника за 1 час. Изважда се и се разточва върху маса, на която е разпределена захарта.

Тестото се разточва с дебелина половин сантиметър. С формички се изрязват различни по вид бисквити. Набождат се с вилица и се пекат 6-7 минути на 250 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: