Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Кростини с аншоа и пилешки дробчета

Кростини с аншоа и пилешки дробчета

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Кростини с аншоа и пилешки дробчета2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • франзелa - 1 бр.
  • пилешки дробчета - 4 бр.
  • аншоа - 2 филета(от консерва)
  • масло - 50 г
  • бульон - 1 кубче пилешки
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки. Намажете филийките с малко масло. След това ги подредете в тава и ги запечете в предварително загрята фурна на 200°С фурна за около 5-7 минути.

Задушете дробчетата в част от маслото и когато го поемат, поръсете с малко пилешки бульон на прах и черен пипер.

Размачкайте добре заедно с аншоата с вилица и го сложете отново в тигана с още малко масло, като се бърка от време на време.

Полученият пастет се намазва върху препечените филийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: