Начин на приготвяне
Дробчетата се режат на парчета, а лукът - на кръгчета.
В съд от йенско стъкло се нареждат ред дробчета, ред лук, като всеки се посолява и се прибавя олио.
Запича се във загрята фурна за 20 минути.
Ястието се изважда и се прибавят нарязаните ябълки, сметаната, черният пипер, магданоза.
Разбърква се леко и се пече още 15 минути.
Коментари
Много моля всички, които споделят рецепти- пишете точните пропорции и задължително ги гответе и опитвайте, защото това е много нечестна игра. Мисля си, че повечето хора го правят само и само да трупат точки.
Този месец се включих и аз и се започна едно "лудо" готвене вкъщи, но го правя с удоволствие и с интерес, че готвя нещо по-различно с продуктите, които съм купила.
И аз искам да експериментирам и се впуснах в надпреварата, но не е честно...Все по-често попадам на неточни рецепти и се дразня, а да не говоря за снимките, които се слагат към тях. Въпреки всичко ще продължа.