Чипс от сурими

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
5324k1k5
Чипс от сурими
Снимка: Величка Щърбанова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Получава се вкусен и хрупкав чипс от сурими за биричката ви Да Ви е вкусно!"

Необходими Продукти

  • сурими - 250 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 щипка
  • чесън на прах - 1 щипка
  • копър - 1/2 ч.л. сушен
  • шарена сол - щипка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суримито се размразява, отстранява се фолиото и всяко рулце внимателно се развива на тънички пластчета.

Овкусяват се със зехтин и подправките и се пекат във еър фрайър на 200 °C за 20 мин.

През 5 минути се разбъркват, за да се изпекат равномерно.

Получава се вкусен и хрупкав чипс от сурими.

Да Ви е вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: