Gotvach.bg»Рецепти»Морски дарове»Аламинути»Ролца от раци (сурими) с масло

Ролца от раци (сурими) с масло

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
5324k1k5
Ролца от раци (сурими) с масло
Снимка: Величка Щърбанова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Мезенце на тиган за нула време"

Необходими Продукти

  • рулца от раци - 1 малка опаковка (200 г)
  • бяло вино - 1 с.л.
  • масло - 100 г
  • универсална подправка - щипка
  • соев сос - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако са замразени, оставям рулцата от раци леко да се размразят. Отстранявам фолиото от всяко ролце.

В тиган разтопявам маслото и прибавям ролцата заедно с бялото вино, пикантината и соевия сос.

Пържат се на умерен огън докато придобият приятен загар и останат само на масло.

Сервирам аламинута с резени домат и лимон.

Ролцата от раци (сурими) с масло са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

СимонаЯ.
СимонаЯ.
Аз добавих и 2 скилидки чесън, много добре се получи.
10.01.2018 20:07
4