Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиателе с гъби, бекон и доматен сос

Талиателе с гъби, бекон и доматен сос

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Като я гледаме тази чиния с талиатели, просто ни потекоха лигите"

Необходими Продукти

  • талиатели - 250 г (паста)
  • лук - 1 глава
  • гъби - 2 бр.
  • чесън - 3 скилидки (счукан)
  • бекон
  • домати - 400 г (от консерва), нарязани
  • зехтин - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата според указанията на опаковката я отцедете след това.

Пригответе соса, като нарежете лука, чесъна, гъбите и бекона на ситно. Загрейте зехтина и изпържете в него до златисто лука и чесъна.

Прибавете гъбите и колбасите и ги запържете за около 5 мин. Сипете нарязаните домати и пържете до готовност. Подправете на вкус.

Сервирайте готовото талиателе, залято със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: