Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с гъби и пушено сирене

Свински пържоли с гъби и пушено сирене

СтефанияСтефания
Новак
12291
Свински пържоли с гъби и пушено сирене1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Днес ще ви представим тези разкошни пържоли с гъби и млечен сос приготвени в йенско стъкло"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 тънки (може да начукате по - дебелите)
  • печурки - 6 - 7
  • топено сирене - 1 палка пушено
  • прясно мляко - 1 - 1 и 1/2 ч.ч.
  • черен пипер - млян
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и черен пипер на вкус. Нарежете гъбите и пушеното сирене на тънки резенчета.

В затворен съд (йена с капак) редете ред гъби, ред топено сирене, пържола, сирене, гъби, сирене, месо и т.н., докато свършат продуктите.

Може, ако правите повече порции, да сложите по 2-3 пържоли една до друга и да сложите, по поне един ред отгоре. Сипете млякото (да покрие топеното сирене), сложете капака и печете във фурна 220-250 градуса около час.

Страхотни свински пържоли! Приятен апетит.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
54
43
32
22
10
Дай твоята оценка: