Пиле Анджелина

Марина НордМарина НордНовак1219
29/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 226
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на парчета, които се потапят в олиото, смесено със солта, червения и черния пипер. Месото се нарежда в тенджера и се покрива с нарязаните картофи, гъби и лук.

Залива се с останалата марината и бульона, разтворен в 1 литър вода. Похлупва се и се вари до готовност на месото и се сервира, поръсено с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар