Шишчета от гъши дроб

Марина НордМарина НордНовак1219
24/06/2014
"Истински деликатес, който непременно искате да опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 300
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитият и почистен дроб се нарязва на парчета. Сланината се нарязва на тънки, почти прозрачни резени. Лукът се нарязва на колелца.

На шишчетата се нанизват, като се редуват, дроб, лук, сланина. Пекат се на скара, като преди това се напръскват леко с мазнина. Постоянно се въртят, за да не изгорят.

Готови са след около 10-15 минути. Преди да се махнат от скарата, се поръсват със сол и черен пипер. Сервират се, поръсени с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Татяна Димитрова
за Коледа за първи път приготвях гъши дроб, изключителна вкусотия, препоръчвам на всеки
0
0