Пъстърва с крутони и пармезан

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
774
2k
18/05/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо987
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирайте крутоните заедно с магданоза и пармезана, докато се раздробят на ситно.

Почистете рибите и ги потопете в изцедения лимонов сок. Оваляйте ги в сместа от крутоните, пармезана и магданоза.

Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете рибата в намазнена тава и печете до получаването на златиста и хрупкава коричка.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар