Начин на приготвяне
Киселото мляко разбийте с 3 с.л. захар и сметана. Прибавете двете есенции и разбъркайте.
Отделете белтъците от жълтъците и ги сложете в хладилника. Разбийте жълтъците и ги прибавете в крема. Разбъркайте отново.
Изсипете част от крема върху дъното на правоъгълна тава. Наредете пласт от бишкотите и ги залейте с половината от останалия крем.
Отгоре наредете другата част от бисквитите и пак залейте с крем. Завийте тавичката с фолио и я сложете в хладилника за една нощ.
Разбийте белтъците на сняг заедно с 6 с.л. захар.
Карамелизирайте 2 с.л. захар и когато се поохлади, я изсипете в белтъчения сняг. Разбъркайте, за да получите гладка смес.
Залейте сладкиша белтъчената смес. Разстелете я добре и поръсете с какао.
Сложете сладкиша в хладилника докато стане време за сервиране.