Начин на приготвяне
Затоплете джинджифиловото сладко с лимоновия сок и водата и бъркайте, докато се получи гладка смес. Премахнете от огъня и отделете ¼ ч.ч. от течността.
Подредете бишкотите в намаслена форма и ги покрийте с ½ от сладкото.
Разбийте Маскарпонето и прибавете сиренето крема и захарта. Прибавете отделената джинджифилова течност заедно с кората от лимона.
Разбийте отделно сметаната и я прибавете към сместа от сирената. Бъркайте, докато се получи гладка маса.
Вземете 2 ч.ч. от крема, който получихте, намажете бишкотите които са покрити със сладко и върху тях сложете останалото джинджифилово сладко. Върху него разположете ягодите, които са нарязани предварително на четвъртинки, след което ги намажете с останалата сиренена смес.
Сложете сладкиша за една нощ в хладилника. Преди да го поднесете го поръсете с лешници.